ΔΙΠΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τους

ποδοσφαιριστές Ζουμή Φανούριο & Ρούσσο Αλέξανδρο.
Ο Ζουμής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΜΕΣ Νηρέα και τα τελευταία χρόνια για διάφορους λόγους είχε μείνει εκτός γηπέδων,βλέποντας όμως την προσπάθεια που γίνετε για την ανασυγκρότηση της ανδρικής ομάδας θέλησε να συμμετέχει σε αυτήν μπαίνοντας ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Ρούσσος αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικές ομάδες της Αθήνας και εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εργάστηκε και ως υπάλληλος σε μεγάλη ΠΑΕ της Αθήνας με εμπειρία στο οργανωτικό κομμάτι των ομάδων θα συμβουλεύει το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου με τις γνώσεις που απέκτησε εκτός από το να παίζει ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί τους δυο αθλητές που θέλησαν να γίνουν μέλη της οικογένειας μας και τους εύχεται καλή αθλητική χρονιά.

Το Δ.Σ.

Check Also

Euroleague: Νίκη του Ολυμπιακού, σήμερα με Ρεάλ ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 95-78 την Ζαλγκίρις για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε έναν αγώνα …