Η ΕΛΛΑΣ Σύρου στο βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ για τη Στέγη Ανηλίκων!

Η ΕΛΛΑΣ Σύρου στο βιβλιοπωλείο ΝΕΜΕΤ για τη Στέγη Ανηλίκων!

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

“Στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε, το έργο που επιτελούν οι κοινωνικές δομές του νησιού μας είναι ουσιαστικό και καταλυτικό για ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Η ανάγκη υποστήριξης των δομών αυτών, προκειμένου να συνεχίσουν την κατά δύναμιν προσφορά τους, είναι επιτακτική. Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλάς Σύρου, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλειο ΝΕΜΕΤ απέστειλε αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας αποτελούμενη από τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΗΝΑ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, συνοδευόμενοι από το Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Συκουτρή και τον διευθυντή marketing κ. Αλέξανδρο Φιλιππούση, να παραλάβει και να παραδώσει τις επόμενες μέρες στους μικρούς μας φίλους της «Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου», σχολική γραφική ύλη για 20 παιδάκια.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Αντώνη και Γιάννη Νέμετ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ και προέβησαν σε αυτή τη δωρεά. Το κατάστημα ΝΕΜΕΤ είναι δίπλα στο παιδί, αλλά και τους μεγάλους από το 1987, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια, εποχιακά είδη, χαρτικά, είδη γραφείου, στοιχεία εφορίας, ξενόγλωσσα βιβλία, είδη χειροτεχνίας, σχολικές τσάντες, σχολικά είδη και βοηθήματα δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου.

Θα τους βρείτε στην Ερμούπολη, Νικηφόρου Μανδηλαρά 12 Τηλ: 2281087278 Mail: nemet2@otenet.gr, e-shop : e-nemet.gr . Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ θα συνεχίσει τις κοινωνικές δράσεις, με στόχο να βοηθήσει όποιον συνάνθρωπο μας έχει ανάγκη.”

Check Also

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου Μετά από έναν συναρπαστικό Μικρό …