ΕΠΣΚ: Η γνωμοδότηση κοινότητας Ερμούπολης για το 5Χ5

Θετική και… η Κοινότητα Ερμούπολης για παραχώρηση του 5×5 στην ΕΠΣΚ

Θετική και.. η Κοινότητα Ερμούπολης για παραχώρηση του 5×5 στην ΕΠΣΚ

Μετά την Αθλητική επιτροπή του Δήμου Ερμούπολης και τον Ιωάννη Βρούτση και η ΤΟΠΙΚΗ κοινότητα Ερμούπολης αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του 5*5 στην ΕΠΣΚ και τα σωματεία της Σύρου.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων και τα Συριανά σωματεία είχαν καταθέσει αίτημα παραχώρησης του γηπέδου 5×5 της Ερμούπολης (COPA CLUB), μέχρι την αποκατάσταση του Δημοτικού γηπέδου της Άνω Σύρου, αλλά και την ανακατασκευή του γηπέδου του Πάγου. Ως γνωστό, όλα τα σωματεία της Σύρου και οι ακαδημίες, προπονούνταν στο ανακαινισμένο γήπεδο της ΕΠΣΚ μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα μελλοντικά  στις εγκαταστάσεις.

Ο πρόεδρος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου κ. Ιωάννης Βρούτσης από την αρχή ήταν θετικός σε αυτό το γεγονός.

Πλέον και η κοινότητα Ερμούπολης γνωμοδοτεί θετικά ως προς την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου που ανήκει στον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, για την δωρεάν παραχώρηση του σε ομάδες του νησιού και τις ανάγκες προετοιμασίας (προπονήσεις)αλλά και αγώνες στα τμήματα υποδομών.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να δώσει το οριστικό «ΟΚ» ο Δήμος, προκειμένου τα παιδιά των ακαδημιών αλλά και οι ομάδες να λύσουν ένα σημαντικό πρόβλημα που δεν ήταν άλλο από το γηπεδικό…

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (20-21/4)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου (20-21/4) Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ …