Κάλεσμα των παικτών του Φοίνικα για τον αγώνα με Παναθηναϊκό (Βίντεο)

Αύριο Κυριακή ο Φοίνικας Σύρου δίνει ένα κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα της Volley League.

Του Αντώνη Σολάρη

Στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Οι τρεις πρώτες θέσεις έχουν καπαρωθεί από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, «παίζεται» η τέταρτη θέση από τον Παμβοχαϊκό και την Κηφισιά και ο Φοίνικας επιδιώκει μια θέση από την 5η μέχρι την 7η.  Η ομάδα μετά την εκπληκτική νίκη επί του του αήττητου Ολυμπιακού στο Ρέντη δούλεψε εντατικά -πολλές φορές και με διπλές προπονήσεις- και ετοιμάστηκε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τα play off. Θυμίζουμε ότι και πέρσι απέκλεισε την Κηφισιά με μειονέκτημα έδρας και διεκδίκησε το Πρωτάθλημα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φοίνικας τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει προβλήματα και καταστάσεις και πάντα στην κρίσιμη ώρα ήταν ΕΚΕΙ για να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί. Από αδικία το 2011-2012 και από ατυχία πέρσι,  έχασε δυο πρωταθλήματα τα οποία μπορούσαν να ήταν δικά του και αυτό δείχνει το μέγεθος της ομάδας και το βάρος της φανέλας της. Η ομάδα μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη των play off.

Την Κυριακή όλοι πρέπει να είναι στο γήπεδο. Η ομάδα και οι παίκτες θα κάνουν το καθήκον τους όμως χρειάζονται και την συμπαράσταση ΟΛΩΝ στα κρίσιμα διαστήματα που η μπάλα «καίει»  Προπονητής, παίκτες και οπαδοί πρέπει να γίνουμε ΕΝΑ για τη νίκη. Τα καλύτερα έρχονται….

Δείτε σε Video το κάλεσμα τριών παικτών του Φοίνικα στο SPORTCYCLADES24.GR ΕΔΩ

Check Also

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (12/5/2024 | 09:00) …