ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΜΑΡΙ» ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

O προπονητής Μάκης Πούλος το είχε δηλώσει προ λίγων ημερών πως οι άνθρωποι της Θύελλας Καμαρίου αξίζουν πολλά. Η επιβεβαίωση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα…

Η διοίκηση της Θύελλας ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα αγάπης για τον κ. Αντώνη.
Ανθρωπιά, προσφορά και δυο-τρία τηλέφωνα…
Αυτά είναι αρκετά όταν θες πραγματικά να βοηθήσεις…
Η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου μια μόλις μέρα μετά την ανάρτηση του άρθρου του thirasport.gr για την κίνηση ανθρωπιάς και τη βοήθεια που χρειάζεται ένας συνάνθρωπος μας από τη Νάξο ο οποίος δίνει τη δική του μάχη, κατέθεσε σήμερα στον τραπεζικό λογαριασμό του συνανθρώπου μας το ποσό των 500 ευρώ.
Τα χρήματα προήλθαν από λαχειοφόρο αγορά η οποία περιελάμβανε έναν οικόσιτο χοίρο προσφορά του παίχτη της Θύελλας Καμαρίου Αρτέμη Δακουτρού, ο οποίος ήταν ο πρώτος που δραστηριοποιήθηκε και προσφέρθηκε.
Ο παίχτης της Θύελλας ήρθε σε επικοινωνία με το site μας ζητώντας πληροφορίες και παράλληλα με τη διοίκηση της ομάδας η οποία κινήθηκε πολύ γρήγορα οργανώνοντας λαχειοφόρο αγορά της οποίας το συντριπτικό ποσοστό εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού από το ίδιο του συμβούλιο της ομάδας.Έτσι λοιπόν με την ευχή πως ο κ. Αντώνης θα βγει νικητής στον αγώνα της ζωής του η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου κατέθεσε το χρηματικό ποσό στέλνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη της στον συνάνθρωπο μας από τη Νάξο μαζί με την ευχή να πάνε όλα καλά.
Το thirasport.gr συγχαίρει την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου και είναι στη διάθεση και των υπολοίπων συλλόγων του νησιού για παραιτέρω πληροφορίες όσον αφορά τον κ. Αντώνη.

 

Πηγή: thirasport.gr

Check Also

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Επίδομα παιδιού – ΟΠΕΚΑ: Θέμα χρόνου η πληρωμή της 6ης δόσης – Πότε θα δουν …