Κορονοϊός και κακός σχεδιασμός οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ της Β Κατηγορίας

Κορονοϊός και κακός σχεδιασμός οδηγεί στο ΤΕΛΟΣ της Β Κατηγορίας

Μέσα από ανακοίνωση της, η ΕΠΣ Κυκλάδων ενημέρωσε πριν λίγο τα σωματεία της για τις σκέψεις και τις προσθέσεις της σχετικά με το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «AEGEAN ISLANDS» – Β’ ΦΑΣΗ
Οι 6 ομάδες οι οποίες προκρίθηκαν στην Β’ Φάση είναι οι εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (2 βαθμοί), ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (0 βαθμ).
2ος ΟΜΙΛΟΣ: ΜΕΑΣ ΑΣΤ. ΜΑΡΜΑΡΩΝ (2 βαθμοί), ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (0 βαθμοί).
3ος ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (2 βαθμοί), ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ (Ο βαθμοί)

«Παρακαλούμε τα ανωτέρω σωματεία να μας αποστείλουν εγγράφως την πρόθεση τους για την συμμετοχή τους στην Α’ ή Β’ Κατηγορία περιόδου 2020-2021, διότι φαντάζει δύσκολη έως αδύνατη, η διεξαγωγή της Β’ Φάσης (6 αγωνιστικές + τελικός αγώνας ανάδειξης Πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας), αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας για τα παιχνίδια της Β φάσης, που όπως σας γράψαμε και πριν από εβδομάδες έμεινε πολύ πίσω.

Να προβλέψει η ΕΠΣ Κυκλάδων πως θα ξεσπάσει Πανδημία που θα βάλει «λουκέτο» σε όλα τα μαγαζιά της Ελλάδας; Ασφαλώς και όχι και ουδείς ρίχνει ευθύνες στους ανθρώπους της ΕΠΣ για την απόφαση αυτή. Ωστόσο, εδώ και καιρό είχαμε γράψει μέσα από την στήλη μας, πως ΚΑΚΟΣ ένα πρωτάθλημα (Α φάση) 5 μόνο ομάδων έφτασε μέχρι και το Μάρτιο.

Αλήθεια, ποιος θα απολογηθεί σε σωματεία που επένδυσαν μεταγραφικά όπως αυτά των Αστέρα Μαρμάρων και Ελλάς Σύρου; Στόχος τους δεν ήταν τα έξοδα, ούτε να πετούν τα χρήματα τους στο καλάθι των αχρήστων, αλλά δίνοντας χρήματα να μπορέσουν στο φινάλε να πανηγυρίσουν μια ιστορική κατάκτηση πρωταθλήματος Κυκλάδων μαζί με τον κόσμο και τους υποστηρικτές τους. Μια συγνώμη κυρίως σε αυτά τα δυο σωματεία χρειάζεται (που έδωσαν χρήματα για το τίποτα)…αν τελικά η πρόταση (πρόθεση) της ΕΠΣ Κυκλάδων πάρει σάρκα και οστά και το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας τελειώσει άδοξα εδώ.

 

Check Also

Φινάλε με ήττα για τον Πάγο

Φινάλε με ήττα για τον Πάγο Ο Πανναξιακός επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Πάγου στο …