Μάρκος Δαλέζιος για Ημερολόγιο και ευχές

Ο Γενικός γραμματέας του Α.Ο Πάγου Μάρκος Δαλέζιος μίλησε στην εφημερίδα ο Λόγος των Κυκλάδων για το ημερολόγιο της ομάδας…

“Μπήκαμε στη λογική να επιλέξουμε ένα ημερήσιο το οποίο ναι μεν θα είχε περισσότερες σελίδες, αλλά θα έχεις την δυνατότητα να γράφεις επί καθημερινής βάσης διάφορα πράγματα.”

Με αφορμή την έκδοση του ημερολογίου για το 2023, ο γενικός γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πάγου Μάρκος Δαλέζιος μιλάει στην εφημερίδα για το ημερολόγιο της ομάδας.

Όντας παλιός παίκτης της ομάδας του χωριού, ο Μάρκος Δαλέζιος, γυρνώντας από τις ακαδημαϊκές του σπουδές το 2008 από την Αθήνα, αποφάσισε μετά από χρόνια να ασχοληθεί ενεργά με την ομάδα των παιδικών του χρόνων μέσα από κάποιο διοικητικό πόστο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με αφορμή την περσινή προσπάθεια για το ημερολόγιο, που μας άρεσε η ιδέα, ξεκινήσαμε φέτος να έχουμε όχι απλά ένα ημερολόγιο με τις φωτογραφίες και τους χορηγούς. Θέλαμε κάτι που θα είναι πιο εύχρηστο για τους πάντες. Ένα ημερολόγιο ατζέντα. Μπήκαμε στη λογική να επιλέξουμε ένα ημερήσιο το οποίο ναι μεν θα είχε περισσότερες σελίδες, αλλά θα έχεις την δυνατότητα να γράφεις επί καθημερινής βάσης διάφορα πράγματα για όλους. Είτε είναι επαγγελματίας είτε απλοί άνθρωποι, παιδιά.

Επιλέξαμε φέτος να κάνουμε ένα εξώφυλλο λίγο ιδιαίτερο, το οποίο έχει να κάνει και με τα σαράντα χρόνια ζωής της ομάδας μας. Δεν κάναμε μια κλασική φωτογράφιση, αλλά λίγο πιο επίσημη με σκοπό να προβάλουμε και να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Να το χαρούμε. Κυρίως αυτό. Οπότε επιλέξαμε πάλι την εκτυπωτική, γιατί μας άρεσε το αποτέλεσμα το περσινό. Αν εξαιρέσεις την αλλαγή στα χρώματα και λίγο στο κείμενο μέσα, θα δείτε πως είναι μια ατζέντα πολύ όμορφη, καλαίσθητη και εγώ προσωπικά την βρίσκω και πολύ χρηστική για τον καθένα μας. Και πιο παλιά είχαμε κάνει αυτή την προσπάθεια να κάνουμε ατζέντες. Βέβαια τότε ήταν λίγο τυποποιημένες και ήταν παραγγελία από Αθήνα. Είπαμε να κάνουμε κάτι εδώ στην τοπική αγορά. Μεταξύ μας, ο ένας με τον άλλον. Σκοπός είναι να μοιραστούν στα παιδιά και στους χορηγούς πάνω απ όλα. Πιστεύω ότι θα φύγουν εύκολα όλα τα κομμάτια».

Καμία χοροεσπερίδα θα κάνει ο Πάγος στη συνέχεια; Σκέφτεστε κάτι;

«Έχουμε στο μυαλό μας κάτι τέτοιο. Ούτως η άλλως, είναι και το μαγαζί το Ζωζεφίνα, που είναι ο Στέφανος στην ομάδα μας. Μέσα στις απόκριες έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε κάποια εκδήλωση. Ένα γλέντι, ένα μικρό πανηγύρι θα γίνει σίγουρα».

Και μια ευχή για το έτος που μας αποχαιρετά και το νέο που έρχεται;

«Χρόνια πολλά. Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά. Λίγα πράγματα, όμορφα και ωραία και ευχή όλων να είμαστε καλά όλοι και του χρόνου τέτοια εποχή να ξαναλέμε πάλι τα ίδια».

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (11-12/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου (11-12/5) Με αγώνες για το πρωτάθλημα …