Μεγάλη κίνηση με επιστροφή Συμιγδαλά στον Α.Ο Σύρου

Μεγάλη κίνηση με επιστροφή Συμιγδαλά στον Α.Ο Σύρου..

Μπορεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος να χάθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου της ΕΠΟ, ωστόσο ο Γιώργος Φώσκολος με την συμπαράσταση των συνεργατών του, ετοιμάζουν τον Α.Ο Σύρου της νέας σεζόν, του πρωταθλήματος 2020-21 της ΕΠΣ Κυκλάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, που επιβεβαιώθηκαν και από την διοίκηση του Α.Ο.Σ, ο Γιάννης Συμιγδαλάς επιστρέφει στη Σύρο για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Ρούσσου.

Ο Γιάννης Συμιγδαλάς ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Αίαντα, καθώς ανήκε στο δυναμικό της ομάδας από 5 ετών. Τα τελευταία χρόνια λόγο των σπουδών του (ΤΕΦΑΑ) αγωνίστηκε σε ομάδες της Θεσσσαλονίκης με σπουδαίες εμφανίσεις σε ομάδες όπως οι Εθνικός Σοχού, ΑΕ Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Επανομής και Ηρακλή Αμπελοκήπων. Την τελευταία διετία επέστρεψε στη Σύρο για λογαριασμό του Α.Ο Σύρου, ενώ φέτος φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή Νίκαιας.

Η επιστροφή Συμιγδαλά δυναμώνει την ομάδα, που πλέον από φέτος θέλει να βάλει τις βάσεις για τη νέα χρονιά, με στόχο το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και η άνοδος την Γ κατηγορία να έρθει την επόμενη σεζόν.

Check Also

Χύμα και Σταράτα-Εκπομπή για Γ Εθνική (Σήμερα 21.30 Live Streaming)

Χύμα και Σταράτα-Εκπομπή για Γ Εθνική (Σήμερα 21.30 Live Streaming) Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9.30μ.μ. …