ΜΕ ΠΑΛΙΟΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ…Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στους ρυθμούς των μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία βόλεϊ των ανδρών κινείται ο πρωταθλητής Κυκλάδων ΣΒΣ Μ. Αλέξανδρος.

Η συριανή ομάδα αναχωρεί την Τρίτη για τη Μυτιλήνη όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες της Β’ φάσης του Ι’ ομίλου Β’ Εθνικής-Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος από την Τετάρτη 7 Μαϊου μέχρι και την Κυριακή 11 Μαϊού, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, όπου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές των νομών Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσων.

Αρωγός σ’ αυτή τους την προσπάθεια στέκεται για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος του Φοίνικα Δημήτρης Παλιόπορτας, ο οποίος θα βοηθήσει οικονομικά την αποστολή του Μ. Αλεξάνδρου, καθώς οι διοργανωτές των αγώνων καλύπτουν μόνο τη διαμονή των ομάδων, την ώρα που το κόστος μετάβασης στη Μυτιλήνη είναι αρκετά μεγάλο για την ομάδα της Σύρου.

Ο πρόεδρος του Φοίνικα είχε βοηθήσει τον σύλλογο και την περσινή περίοδο για την αντίστοιχη διοργάνωση στη Λήμνο, που είχε μάλιστα και χαρακτήρα τιμής για τον αδικοχαμένο Νίκο Σαμαρά.

Σε επικοινωνία τους με το Cyclades24, οι αθλητές του ΣΒΣ Μ. Αλέξανδρος ανέφεραν τα εξής: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Δημήτρη Παλιόπορτα που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας δίνει την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε το βόλεϊ της Σύρου και των Κυκλάδων στα μπαράζ ανόδου στην Α2 κατηγορία των ανδρών. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του, η συμμετοχή του συλλόγου μας θα ήταν αδύνατη.
Για πολλοστή φορά ο άνθρωπος και παράγοντας Δημήτρης Παλιόπορτας αποδεικνύει την αγάπη του για το βόλεϊ, αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί τον “στυλοβάτη” του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί μας. Πέρυσι είχαμε καταλάβει την 3η θέση την οποία και του είχαμε αφιερώσει, φέτος στόχος μας είναι να την υπερασπιστούμε και αν είναι δυνατόν να πάμε ακόμα καλύτερα ώστε να του την αφιερώσουμε ξανά”.

 

Πηγή: Foinikasclub.gr

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Με αρκετούς αγώνες το Σαββατοκύριακο (2-3/3)

Τ.Ε Κυκλάδων: Με αρκετούς αγώνες το Σαββατοκύριακο (2-3/3) Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όπως αυτό ανακοινώθηκε …