ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!

Το «φλουρί» στην πίτα του Φοίνικα ήταν γήπεδο και «σούπερ» συνεργασία…

Δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις σχετικά με τον Φοίνικα, αλλά και τη Σύρο γενικότερα, έγιναν γνωστές στο περιθώριο της χοροεσπερίδας που πραγματοποίησε ο σύλλογος το βράδυ της Παρασκευής. Ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός στον χαιρετισμό του προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Ριζική ανακατασκευή του γηπέδου.

Η πρώτη αφορά την Β’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου που αποτελεί την έδρα της ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Μαραγκό υπήρξε συνεργασία με την Περιφέρεια και ύστερα από πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, αλλά και του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, το αμέσως προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθεί τεχνική μελέτη για την βελτίωση του γηπέδου. Πρόκειται για ριζική ανακατασκευή, με το κόστος των εργασιών να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, έτσι ώστε το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και είναι αντάξιο των όσων έχει πετύχει ο Φοίνικας όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι αναμένεται να μπει τέλος στο συνεχές ράβε-ξήλωνε και τις μικροεργασίες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και βελτίωσαν ελάχιστα το γήπεδο το οποίο θυμίζει το… γεφύρι της Άρτας. Συνεργασία με Σερβία για την ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού Η δεύτερη αποκάλυψη αφορά την προσπάθεια προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού από τη Σερβία μέσω του βόλεϊ. Τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στη Σύρο, καλεσμένος του Φοίνικα, ο γνωστός σέρβος μάνατζερ Μπόγιαν Μίλιτς με τον οποίο έγινε μία πρώτη συζήτηση για τη διερεύνηση συνεργασίας με τη σέρβικη ομοσπονδία έτσι ώστε να διοργανωθούν στη Σύρο καλοκαιρινά καμπ βόλεϊ, αλλά και προετοιμασία ομάδων από τη Σερβία. Φυσικά, για να επιτευχθεί αυτό, είναι απαραίτητη η ανακατασκευή του γηπέδου που προαναφέραμε, προκειμένου αυτό να γίνει εκλυστικό σε συλλόγους και αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από μία μεγάλη σχολή βόλεϊ όπως είναι η Σερβία.

Περισσότερα νέα του Φοίνικα ΕΔΩ. 

 

πηγή: cyclades24.gr

Check Also

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ΑΟ Φοίνικα Σύρου (Φωτο)

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση ΑΟ Φοίνικα Σύρου (Φωτο) Μετά την ολοκλήρωση μιας ομολογουμένως  δύσκολης σεζόν, όπου οι …