Να σπάσει το αήττητο του Ολυμπιακού θέλει ο Φοίνικας

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα της Σύρου…

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Ρέντη σε ένα ντέρμπι για την 21η αγωνιστική της Volley League (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας).

O Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θέλει να πετύχει τον στόχο της αήττητης πορείας στην κανονική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει από έναν βαθμό μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου και γνωρίζουν καλά πως εάν υποτιμήσουν τους συριανούς μπορεί να τους κάνουν τη ζημιά. Ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Κύζικο.

Ο Φοίνικας Σύρου στην τελευταία του έξοδο στην κανονική περίοδο θα παίξει ελεύθερα για ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρει ένα πλασάρισμα μέσα στην 6αδα. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο για τους συριανούς καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον Παναθηναϊκό. Ο Λούκας Ζάρεκ δεν ακολουθεί την αποστολή για τον Πειραιά καθώς ακολουθεί θεραπεία στον ώμο, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση ο Ρεϊνάλντο αλλά η εκτίμηση είναι πως θα αγωνιστεί όπως και ο Μρντακ.

Για το πρωτάθλημα έχουν γίνει 26 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 19-7.

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Τ.Ε Κυκλάδων: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες Τ.Ε Κυκλάδων: Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες όπως …