Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από τα Τρίκαλα, αλλά οι Ερυθρόλευκοι «λαχτάρισαν» με τον τραυματισμό
του Συριανού αθλητή Γιώργου Πρίντεζη.
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν στην αρχική 5άδα με τα Τρίκαλα, αλλά δεν πρόλαβε να συμπληρώσει 4 λεπτά παρουσίας στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης, αφού αποχώρησε με πρόβλημα στη μέση.
Ο «Πριντ» τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Α1, όταν πάνω σε προσπάθεια για σουτ και πριν η μπάλα ολοκληρώσει την τροχιά της αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και στράφηκε προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και ζήτησε αλλαγή.
Η αρχική διάγνωση έκανε λόγο για μυϊκό σπασμό και μάλιστα έκανε ένεση. Ο «Πριντ» δεν έπαιξε άλλο, ωστόσο, ο συγκεκριμένος τραυματισμός δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά σίγουρα προβληματίζει το αγωνιστικό… φόρτωμα του παίκτη από την αρχή της χρονιάς.

syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου