«ΝΟΜΟΣ»… ΡΑΜΠΑΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΣΥΡΟ

Έφτασε τα τρία γκολ με τη φανέλα του Α.Ο.Σ και οδήγησε την ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη σε μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση και νίκη…

Παίζοντας για μια ακόμη φορά ωραίο ποδόσφαιρο, ο Α.Ο.Σ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 3-1 του ΠΑΣ Τήνου στην Άνω Σύρο, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Α ομίλου. Δυο τέρματα σημείωσε ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας, πού έφτασε τα τρία γκολ στα δυο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την ομάδα. Την «σφραγίδα» της νίκης έβαλε ο Μπενίτο Σαγκινέτος. Για την ομάδα του Α.Ο.Σ δεν υστέρησε κανείς, καθώς όλοι οι αθλητές είχαν εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι τους, ενώ η ποιότητα του Άλντο Τσέχου δείχνει να κάνει τη «ζωή» των συμπαικτών του ακόμη πιο εύκολη.
Η ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ξεπερνώντας άλλο ένα δύσκολο «εμπόδιο» στη μάχη της εισόδου στα μπαράζ.


Ο Α.Ο.Σ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι του, δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Τήνου να πιστέψει σε κάτι καλό και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο με δυο γκολ του Ραμπαβίλα (23΄-28΄). Το τρίτο γκολ της Συριανής ομάδας σημείωσε ο Μπενίτο Σαγκινέτος στο 80ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ζαλώνη..

Στα δυσάρεστα του αγώνα ο τραυματισμός του Κώστα Συριανού μετά από σύγκρουση με αντίπαλο του στο 70ο λεπτό. Ο έμπειρος γκολκίπερ αντικαταστάθηκε και τη θέση του πήρε ο Καραμαλίγκας.
Με τη νίκη αυτή ο Α.Ο.Σ έφτασε τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα και κρατάει γερά τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στα μπαράζ.

ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: Α.Ο ΣΥΡΟΥ-ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ 3-1 (Ραμπαβίλας 23΄-28΄, Σαγκινέτος 80΄-Ζαλώνης 90+)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν., ΒΑΡΘΑΛΙΤΗΣ Α.

 

Α.Ο ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης Μάκης): Συριανός, Τερόλης, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Μπαλόπιτας, Γκιουράι, Μουράι, Ραμπαβίλας, Τσέχου, Καπλάνης.

 

ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ: Καμολίνος, Αρμακόλας, Ζαλώνης Μ, Βίδος, Κελαδίτης, Νάζος, Φώσκολος, Βελαλόπουλος, Ξενόπουλος, Βιδάλης, Γιαννισόπουλος

 

Τις 18αδες των δυο ομάδων συμπλήρωσαν οι:
Α.Ο.Σ: Ξυγκάκης, Πρίντεζης, Καραμαλίγκας, Αργυρόπουλος, Φραγκιάς, Δημητρακόπουλος, Σαγκινέτος.
ΠΑΣ: Δελώτης, Δαρμής, Ζαλώνης Γ, Απέργης, Αργυρόπουλος, Σουράνης.

 

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΚΗΣ ΓΑΔ

Check Also

Ήττα του Αίαντα Σύρου στη Μήλο

Ήττα του Αίαντα Σύρου στη Μήλο Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Αίαντα Σύρου στην …