Ξεκίνημα με ήττα για τους παίδες του Άρη Σύρου

Το εναρκτήριο παιχνίδι για τα φετινά πρωταθλήματα μπάσκετ της ΕΣΚ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σύρο, ανάμεσα στον Άρη Σύρου και τον ΑΟ Άνδρου για το παιδικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Άνδρου ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, επικρατώντας με 30-47. Οι παίκτες του Λάζαρου Τσιομπάνη παρουσιάστηκαν αρκετά αγχωμένοι, έκαναν πολλά λάθη και έχασαν εύκολα καλάθια με αποτέλεσμα να ηττηθούν δίκαια από την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 100 φίλοι του αθλήματος για να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών των δύο ομάδων.

Δεκάλεπτα: 5-12, 10-13, 9-12, 6-10

Άρης Σύρου: Μόρκος 2, Τρούλλος 4, Καρυστινός, Κολσούζογλου 11, Τζούμας, Βαμβακούσης, Μάνης 2, Κωνσταντίνου 7, Παπιόπουλος 4.

ΑΟ Άνδρου: Ζόνγκα, Μπέλλο 20, Βρεττός 2, Γκάνας 12, Μπάρντο, Σπυριδάκης 4, Μπουρίκας 9, Μανδαράκας, Κωνσταντής, Καλογέρι, Σουσούλης, Μενδρινός.

 

Check Also

Περιστεριώνας-Α.Ο Ερμούπολης Live Streaming

Παρακολουθήστε την Μ. Τετάρτη 08 Απριλίου 2026 στις 12:45 τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΤΑΚ …