Ο Φοίνικας Σύρου μετά το μπρέικ στην Κηφισιά, ετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της Δευτέρας στην έδρα του με σκοπό να γίνει το αφεντικό και η διοίκηση έστειλε… κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας!
«Αγαπητοί Φίλαθλοι
Την Δευτέρα 11/4 και ώρα 18:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει στόν 3ο ημιτελικό του Πρωταθλήματος VolleyLeague A1 την ομάδα του AOΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ .
Καλούμε όλους τούς φιλάθλους τού νησιού μας όπως σταθούν γιά μία ακόμη φορά ,δίπλα στήν “επίσημη αγαπημένη” ομάδα μας.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται επιβελημένη.
Επιπλέον Πληροφορίες:
Η διάθεση των εισιτηρίων για τούς μη κατόχους καρτών διαρκείας,θα ξεκινήσει στίς 17:00 και θα γίνεται από το διπλανό της εισόδου κιόσκι.
Τα εισιτήρια κοστίζουν 10,00euro για τήν κάτω κερκίδα με αριθμημένη θέση και 5,00euro γιά την πάνω κερκίδα χωρίς αριθμημένη θέση.
Με τήν αγορά εισιτηρίου στήν κάτω κερκίδα(10,00euro) θα υπάρχει δυνατότητα για επιλογή και συγκεκριμένης θέσης κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας.
Οι μαθητές Δημοτικών σχολείων έως 16 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο στον αγώνα με την απαραίτητη συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους στήν επάνω κερκίδα».
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου