«ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ…»

Στην Αιγαίο Sport Action» και στον Έλπη Φρέρη μίλησε ο Γιάννης Τζώρτζης. Ο Συριανός ποδοσφαιριστής εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στο δυναμικό του Φιλωτίου και σε δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή του Αιγαίο τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μια ομάδα που έχει φέτος υψηλούς στόχους. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζομαι σε ομάδες που εξαρχής βάζουν μεγάλους στόχους στο πρωτάθλημα και χαίρομαι που και ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου θα είναι σε μια ομάδα που στοχεύει ψηλά όπως και ο Α.Ο.Σ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πέμπτη έγινε η πρώτη κρούση, Κυριακή τα βρήκαμε σε όλα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε η παρουσία των Σταματίου και Χαβδούλα που τους γνωρίζω καλά. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που επέλεξα το Φιλώτι ήταν ο τρόπος προσέγγισης τους. Με πλησίασαν με πολύ όμορφο τρόπο, κάτι που με έκανε να πω γρήγορα το «ναι».

 

Για τις συνθήκες εργασίας που θα αντιμετωπίσει με τα πολλά ταξίδια, είπε:
«Θα προπονούμε στη Σύρο καθημερινά με άλλη ομάδα που δεν θα είναι ο Α.Ο.Σ και θα μεταβαίνω στη Νάξο Σαββατοκύριακα για τα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Για τη συμφωνία του με την ομάδα της Νάξου που είναι μέχρι το καλοκαίρι τόνισε:
«Ναι μέχρι το καλοκαίρι θα είμαι στο Φιλώτι. Από εκεί και στο εξής θα δούμε. Ανήκω στον Α.Ο.Σ και σίγουρα η επιστροφή στην ομάδα μπορεί και να είναι προτεραιότητα μου κάποια στιγμή. Αυτό όμως θα συμβεί μόνο υπό προϋποθέσεις που τις γνωρίζω μόνο εγώ και ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος.

 

Κλείνοντας μίλησε και για την ομάδα του Α.Ο.Σ την οποία και ευχαρίστησε:
«Έχω άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του Α.Ο.Σ. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους μέχρι σήμερα συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».
*Αυτά είναι τα σημαντικότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του στον Αιγαίο TV.

Check Also

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2024 16.00  Αστέρας Βάρης – ΑΕΡ …