Ο ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ

Με επιστολή του στο Syros-Sports.gr ο νέος τεχνικός διευθυντής του Α.Ο.Σ κύριος Γιάννης Ζαχαρίου τοποθετείτε σχετικά με το δημοσίευμα μας για τον Ηλία Ξενικάκη.

Διάβασα με προσοχή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας Syros-Sports.gr σχετικά με το θέμα του προπονητή και την συμφωνία μας με τον Ηλία Ξενικάκη. Αυτό που θέλω να τονίσω πάνω σε αυτό το δημοσίευμα είναι το εξής. Ο Ηλίας Ξενικάκης δεσμεύεται με τον Α.Ο Πάγου και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας. Η περίπτωση του Κ. Ξενικάκη μας έχει απασχολήσει, έχει συζητηθεί από εμάς και δεν είναι ψέμα αυτό που γράφετε. Αλλά δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία.
Έχουμε αποφασίσει πως όσο δεσμεύεται με άλλο σύλλογο εμείς δεν θα κάνουμε καμία απολύτως κίνηση απόκτησης του. Τον εκτιμάμε σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην ομάδα μας και θα ήταν χαρά μας στο μέλλον να τον δούμε να επιστρέφει στον Α.Ο.Σ. Όχι τώρα όμως που ανήκει στον Πάγο. Εμείς εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις προπονητών όχι μόνο από την Σύρο αλλά και από την Αθήνα.
Με εκτίμηση
Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Σ
Γιάννης Ζαχαρίου

Check Also

Αλύγιστη η Ελλάς, πέρασε και από το Κρανίδι και ανέβηκε τρίτη (Φωτο-Βαθμολογία)

Αλύγιστη η Ελλάς, πέρασε και από το Κρανίδι (Φωτο-Βαθμολογία) Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στης …