Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων έκοψε την βασιλόπιτα (Φωτο)

Ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων έκοψε την βασιλόπιτα (Φωτο)

Του Αντώνη Σολάρη

Στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Νομού Κυκλάδων.

Στο χώρο προσήλθαν παλαιά και νεότερα μέλη του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης  και ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων Λάμπρος Μενδρινός. Τιμώμενο πρόσωπο ο Τεχνικός Διευθυντής Εκπαίδευσης της ΕΠΟ Χαράλαμπος Ζελενίτσας του οποίου την καθοριστική συμβολή  για την δημιουργία του Συνδέσμου όλοι ομιλητές επισήμαναν.και πρώτος απ΄όλους ο πρόεδρος  Δημήτρης Κάμπαξης ο οποίος για τον ίδιο λόγο εξήρε και την βοήθεια του πρόεδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένου Φρέρη.

Να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας ήλθε στην Σύρο έχοντας πολύ σφιχτό πρόγραμμα αφού ταξιδεύει στην Ευρώπη μεταδίδοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Αίσθηση προκάλεσε η σύντομη παρέμβαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και του πρώτου διπλωματούχου προπονητή στις Κυκλάδες Κώστα Δαφνά που είπε “Για να πάρω το δίπλωμα του προπονητή έμεινα στην Αθήνα και ξόδεψα ένα σωρό χρήματα και τώρα με τις σχολές στην Σύρο και στη Νάξο υπάρχουν πενήντα προπονητές που εργάζονται στις Κυκλάδες και αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ ούτε στα …όνειρά μου.”

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων Λάμπρος Μενδρινός, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης αλλά και ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας ο οποίος παρέλαβε πλακέτα “για την πολύτιμη συμβολή του στην ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι πρόεδροι Δημήτρης Κάμπαξης και Ρένος Φρέρης και ο αρχιδιαιτητής Λάμπρος Μενδρινός έκοψαν συμβολικά την βασιλόπιτα και το “φλουρί” έπεσε μετά από κλήρωση στον προπονητή της γυναικείας ομάδας της Άνω Μερά Μυκόνου  Δημήτρη Μπανταφούνη ο οποίος κέρδισε μια “δωρεάν” ετήσια συνδρομή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο SPORTCYCLADES24.GR ΕΔΩ

Check Also

ΕΠΣ Κυκλάδων: Τα τελικά αποτελέσματα του Σαββάτου (18/5)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Τα τελικά αποτελέσματα του Σαββάτου (18/5) Κ-18 SEAJETS – ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (10η αγωνιστική) …