Τη δεύτερή της νίκη στη φετινή Superleague 2 πανηγύρισε στην Ερμούπολη το μεσημέρι της Κυριακής (11/10) η Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε με 0-1 της Ελλάς Σύρου στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Αντίθετα αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Θανάση Στάικου, που αδικήθηκε στο φινάλε (85΄), καθώς δεν καταλογίστηκε πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Ζάχι από σπρώξιμο του αντιπάλου.

Σκόρερ για τους Βολιώτες ήταν ο Πασαλίδης με ωραίο σουτ στο 25′. Στη συνέχεια και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάς πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Στην 5η θέση πλέον η Ελλάς με 9 πόντους, ανέβηκε στην 7η η ομάδα της Μαγνησίας με 7 βαθμούς.
Η ομάδα του Βόλου είναι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με επτά βαθμούς, ενώ η Ελλάς Σύρου είναι 6η με εννέα.
Οι συνθέσεις:
Ελλάς Σύρου (Στάικος): Καραργύρης, Κωστόπουλος, Διαμαντής, Βλάχος, Ζάχι, Πρεβεζιάνος (75′ Κρέτσι), Μπάμπης (81′ Γεμιστός), Τσιαντούλας (62′ Τακεσιάν), Οτσοβέτζι (75′ Φελίσιο), Φαϊζάλ (62′ Νίνο), Μπουλλάρι.
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Γκαραβέλης, Ρινγκ, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Πασαλίδης, Τζίμας, Χάμοντ (67′ Πλέγας), Ομοενγκά (79′ Έππας), Λίγδας (58′ Μακρυγιάννης), Παμλίδης (67′ Πολέττο), Μάντζης (79′ Λουκίνας).
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου