Σκάει «βόμβα» με Σκούπρα η Ελλάς Σύρου

Σκάει «βόμβα» με Σκούπρα η Ελλάς Σύρου

Μεταγραφική περίοδο διανύουμε και η πρωτοπόρος Ελλάς Σύρου προχωράει σε μεταγραφική ενίσχυση με στόχο να «σφραγίσει» το πρωτάθλημα και παράλληλα να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική στα μπαράζ ανόδου της Γ Εθνικής. Ο Κώστας Σκούπρα ήταν ψηλά στην λίστα του Κώστα Παπαδόπουλου και διακαής πόθος της διοίκησης.

Ο Νίκος Ζιάβρας τις τελευταίες ημέρες «διατυμπάνιζε» στην Σύρο πως πάμε Πάρο να γυρίσουμε με το «διπλό», αλλά και με ποδοσφαιριστή στις αποσκευές μας. Έτσι και έγινε… Η νίκη κόντρα στην Α.Ε Πάρου ήρθε και παράλληλα στις «αποσκευές» μπήκε και ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται από χθες στο νησί της Σύρου.

Ο αθλητής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά έχει ενσωματωθεί πλέον με την αποστολή της ομάδας και προπονείται κανονικά. Αξίζει να τονιστεί πως ο Σκούπρα βάση βιογραφικού είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στις Κυκλάδες. Έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Τρίκαλα και Απόλλων Λάρισας του οποίου διατέλεσε αρχηγός στη σπουδαία πορεία της θεσσαλικής ομάδας στη Superleague 2.

Την φετινή σεζόν αποκτήθηκε από τον Πανναξιακό, ομάδα που είχε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν. Αυτό που απομένει είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Check Also

Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη

Δαφνάς: Ευχαριστώ σε γονείς, παιδιά και Λεονταρίτη Με προσωπική τοποθέτηση ο προπονητής της ακαδημίας της …