ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ο Θωμάς Μασούρας θα είναι από φέτος ο νέος προπονητής της σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Σύρο.

Το «διαζύγιο» της σχολής με τον Μιχάλη Μανθόπουλο έφερε εξελίξεις στην συγκεκριμένη ακαδημία, που πλάι στους Χρήστο Ντζίρο και Νίκο Γεράρδη ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Μασούρα, για να συμπληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η τριπλέτα των προπονητών. Στην εκγύμναση και τα εργομετρικά παραμένει για μια ακόμη χρονιά ο Παναγιώτης Τσούκος.
Να θυμίσουμε πως ο Θωμάς Μασούρας είναι παλιός γνώριμος για το νησί μας καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής.

 

Παναθηναϊκός παντού…
PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS (ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ) είναι ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το δίκτυο αναπτύσσεται διαρκώς και αποκτά μια δυναμική παρουσία και στο εξωτερικό με πιστοποιημένες σχολές ποδοσφαίρου.

Αποστολή του δικτύου PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.

Check Also

Στη Σάμο σε τουρνουά το Κ8 και Κ10 του Αίαντα Σύρου (Φωτο)

Στη Σάμο σε τουρνουά το Κ8 και Κ10 του Αίαντα Σύρου (Φωτο) Προσκεκλημένη της Α.Ε …