Στη Σλοβενία οι Γαβιώτης και Μιχαήλ του Ν.Ο Σύρου

Στη Σλοβενία βρίσκονται οι Συριανοί αθλητές  Γαβιώτης και Μιχαήλ του Ν.Ο Σύρου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 4 2024…

Μέσα από δελτίο τύπου του ο Ναυτικός όμιλος Σύρου αναφέρει:

Στην Izola, Slovenia βρίσκονται οι ιστιοπλόοι μας Τόνια Μιχαήλ και Ηλίας Γαβιώτης προκειμένου να προετοιμαστούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 4 2024 (https://2024-ilca4youth.eurilca-europeans.org/) το οποίο ξεκινά την Κυριακή 7/4. Ο αθλητής και η αθλήτριά μας θα ανταγωνιστούν πολύ υψηλού επιπέδου αθλητές από όλη την Ευρώπη αλλά και από χώρες εκτός αυτής, αφού το πρωτάθλημα είναι “open”. Οι συμμετοχές ανέρχονται σε 165 στα κορίτσια και σε 246 στα αγόρια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά και στους προπονητές Αλέξη Κάτσιο και Τζώρτζη Κεφαλλωνίτη που τα συνοδεύουν στον δύσκολο αυτόν αγώνα και τους οποίους ευχαριστούμε πολύ!
Χορηγοί μετακινήσεων είναι όπως πάντα η Blue Star Ferries αλλά αυτή τη φορά και η Superfast Ferries προσφέροντας έκπτωση στα δρομολόγια προς Ιταλία για τη μεταφορά των σκαφών και του εξοπλισμού των ιστιοπλόων.

Check Also

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας

Πολύ καλή παρουσία Γαβιώτη-Μιχαήλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας Άλλη μία εξαιρετική διάκριση για την …