ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΙΤΛΩΝ Ο ΑΓΙΑΞ!!!

Την πρώτη θέση στο πανκυκλαδικό της Μήλου κατέκτησαν τα πιτσιρίκια του Άγιαξ Σύρου (κατηγορία 2003-04), καθώς νίκησαν στον τελικό 3-1 τον

ΠΑΣ Νάξου, προσθέτοντας άλλον ένα τίτλο στην συλλογή τους. Τα «μωρά» του Αίαντα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Η διοργάνωση στο νησί της Μήλου ήταν άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την φιλοξενία τους σε όλες τις ομάδες, αλλά και την οργάνωση τους, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως στη Μήλο αγαπάνε τον αθλητισμό.
*Το μοναδικό μελανό στοιχείο της υπέροχης αυτής διοργάνωσης ήταν η μηδαμινή «προβολή» που είχαν οι ομάδες και που σίγουρα σε αυτό δεν ευθύνονται οι διοργανωτές αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (μαζί με εμάς φυσικά). Μια μεγαλύτερη προβολή θα ήταν ότι καλύτερο απέναντι στους ανθρώπους των ακαδημιών με στόχο να ανταμειφτούν οι κόποι τους για όλα όσα προσφέρουν στο ποδόσφαιρο. Κρατάμε τα θετικά που δεν είναι άλλα από την σπουδαία συμμετοχή των Συριανών μας ομάδων (Α.Ο.Σ, Άγιαξ, Βήσσας, Σύρος 2002) σε μια πανέμορφη διοργάνωση.

Check Also

Μανουδάκης-Φωτεινιάς στον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου (Βίντεο)

Μανουδάκης-Φωτεινιάς στον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου (Βίντεο) Σε κλίμα κατάνυξης και με πλήθος πιστών, επισκεπτών …