Συνέντευξη Τύπου Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος, Στοΐλοβιτς, Παβλίσεβιτς (Βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος, Στοΐλοβιτς, Παβλίσεβιτς

Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Νεόφυτος, ο λίμπερο του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Γιάννης Αχιλλεόπουλος, ο Σέρβος ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Φιλίπ Στοΐλοβιτς και ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ.

Φιλίπ Στοϊλοβιτς: «Το υπολογίζαμε δύσκολο. Ο Παμβοχαϊκός έχει έμπειρους παίκτες. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές και τις περάσαμε. Προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Είχαμερ ένα πολύ δύσκολο μήνα. Συνέχεια ταξιδεύουμε και παίζουμε αγώνες. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε.Σε αυτό παίζει ρόλο και η αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε,πήραμε τους πόντους που χρειαζόμαστε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι»

Νίκος Νεόφυτος: «Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Κάναμε τόσα πολλά λάθη. Συγχαρητηρια στο Φοίνικα. Του εύχομαι καλή συνέχεια που έμαθα πως το Final-4 στην Σύρο. Στενοχωριέμαι που δεν είδα τον Δημήτρη τον Παλιόπορτα σήμερα εδώ. Είναι ο άνθρωπος που αν δεν υπήρχε, σήμερα δεν θα υπήρχε βόλεϊ στην Σύρο»

Γιάννης Αχιλλεόπουλος: «Στα περισσότερα με κάλυψε ο coach. Συγχαρητήρια στο Φοίνικα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Φοίνικα στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το φάιναλ φο του Κυπέλλου»

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων

Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι …