Τιμητικές βραβεύσεις στην χοροεσπερίδα του Αίαντα Σύρου (Φωτο)

Τιμητικές βραβεύσεις στην χοροεσπερίδα του Αίαντα Σύρου (Φωτο)

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα στο Γαλησσά πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Αίαντα Σύρου. Μέσα στην γιορτινή εκδήλωση της ομάδας, ακολούθησαν και τιμητικές βραβεύσεις, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο. Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας σε μια βραδιά που είχε κέφι, διασκέδαση και χορό.

Από την ομάδα βραβεύτηκαν οι Λευτέρης Ζάννες και Γιάννης Σκλαβούνος που ήταν οι δυο τελευταίοι πρόεδροι της ομάδας. Παράλληλα ο σύλλογος τίμησε και το Μέμη Σαγκινέτο για την πολυετή προσφορά του στο Συριανό ποδόσφαιρο. Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Γραμματέας της ομάδας Θάνος Καρβουνιάρης για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο. Τέλος, ο Αίαντας Σύρου τίμησε και τον Διευθυντή ακαδημιών Γιώργο Γούτη για την δουλειά που κάνει στις ακαδημίες.

Ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος ευχαρίστησε τους Γιάννη Σκλαβούνο και Λευτέρη Ζάννε, καθώς όπως είπε παρέλαβε μια ομάδα οικονομικά τακτοποιημένη και οργανωμένη σε όλους τους τομείς.

 

Check Also

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου

Τρίτη θέση στις Κυκλάδες για την Κ14 του Αίαντα Σύρου Μετά από έναν συναρπαστικό Μικρό …