Το πρώτο βήμα του… Νέου Αστέρα Σύρου (φωτο)

Με την ελάχιστη παρουσία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αστέρα Σύρου και την ισχυρή παρουσία αρκετών επιχειρηματιών του νησιού που έδειξαν διατεθειμένοι να βοηθήσουν,  πραγματοποιήθηκε σήμερα στο φουαγέ του Κολυμβητηρίου της Ερμούπολης η πρώτη συνάντηση για την επανασύσταση του Αστέρα Σύρου.

Του: Αντώνη Σολάρη

Της συνάντησης προήδρευσε ο παλαίμαχος βολλεϋμπολίστας και παλαιός παράγοντας του ΑΟ Φοίνικα Σύρου Παύλος Μονάντερος ο οποίος  πρότεινε την σύσταση 4μελούς επιτροπής που θα διερευνήσει τις διαδικασίες επανασύστασης του Αστέρ Σύρου ή της σύστασης νέου Συλλόγου με την ονομασία Νέος Αστέρας Σύρου. Παράλληλα θα μεριμνήσει για την εγγραφή μελών που θα αποτελέσουν την λίστα με τα ιδρυτικά μέλη που θα υποβληθούν στον δικηγόρο που θα τροποποιήσει το παλαιό καταστατικό ή θα συντάξει νέο.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι σκοπός του Συλλόγου θα είναι σε πρώτη φάση  η δημιουργία ομάδων διαφόρων ηλικιών με αμιγώς Συριανούς ποδοσφαιριστές, η συμμετοχή τους από την νέα περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων και αν μελλοντικά δημιουργηθούν ευνοϊκές αγωνιστικές και οικονομικές συνθήκες τότε και μόνο τότε να προχωρήσουν σε προσθήκες παικτών εκτός Σύρου.

Στην 4μελή Επιτροπή συμμετέχουν ο Παύλος Μονάντερος, ο Κώστας Κόκκαλης, ο Κώστας Γκίλας και ο Μάρκος Γιανναδάκης.

Τέλος συμφωνήθηκε η προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν και ανδρώθηκαν στην ομάδα του Αστέρα και με την απανασύστασή της θα προσφέρει και στα παιδιά τους την ίδια ζεστασιά.

15301212_400707183652946_275774839_n

%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%81

Check Also

Αθλητική εκπομπή «Στο VAR» (18.00-20.00) Live Audio

Αθλητική εκπομπή «Στο VAR» (18.00-20.00) Live Audio Σήμερα στις 18.00 άλλη μια αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή …