Φιλική ήττα της Ελλάς από τον Παναιγιάλειο

Φιλική ήττα της Ελλάς από τον Παναιγιάλειο

Σε ένα δυνατό φιλικό τεστ, ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 1-0 της Ελλάς Σύρου, έπειτα από 14 ημέρες προετοιμασίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 42ο λεπτό ο Αργύρης Ορτέντζιος, με πλασέ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Η Ελλάς Σύρου έδωσε το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, μετά από εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Σύρου ήταν ανώτερη, πιέζοντας για την ισοφάριση χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φώντας Καζακόπουλος): Περλίεσι, Ντούκας, Καρμοίρης, Τασούλης, Γιαννόπουλος, Κόκιος, Σιάκας, Ορτέντζιος, Φωκαϊδης, Μπουρλάκης, Λαθύρης.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Λιάτο, Μαγγίνα, Πρωτόπαπα, Συρμή, Τσεκούρας, Καλόφωνος, Τσερικλός, Καρναβάς, Κουραχάνης, Σκούτας.
ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Γκίνης, Βλάχος, Γώγος, Προβιδάκης, Ζάχι, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, Νάτσος, Σκόνδρας, Λιούμης, Κόλα.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Σάλτας, Καλύβας, Καπαματζιάν, Ζαφείρης, Τσιαντούλας, Ζώνιος, Ικεότσα, Γκέζος, Ζαπατίνας, Καλός.

Του: Κυριάκου Παντζαρίδη στο soccerlive

Check Also

Οι ευχές του Νέου Α.Ο Σύρου στην Ελεονώρα Παλαιολόγου

Οι ευχές του Νέου Α.Ο Σύρου στην Ελεονώρα Παλαιολόγου για την χειρουργική επέμβαση που έκανε …