«Φιναλίστ» Αιγαίου η ομάδα βόλεϊ της Άνω Σύρου (Φωτο)

«Φιναλίστ» Αιγαίου η ομάδα βόλεϊ της Άνω Σύρου (Φωτο)..

Δεν τα κατάφερε στον τελικό της Ζ Περιφέρειας η Ανδρική ομάδα βόλεϊ της Άνω Σύρου, καθώς μετά από παιχνίδι «θρίλερ» που όλα τα σετ κρίθηκαν στην λεπτομέρεια (25-23, 25-23, 31-29), ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Ρόδου κατακτώντας την δεύτερη θέση στο Αιγαίο.

Έναν συγκλονιστικό τελικό, παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες  στο Ροδίων Άθλησης, μεταξύ του ΠΑΟΚ Ρόδου και της Άνω Σύρου, όπου το αποτέλεσμα αφήνει  μια γλυκόπικρη γεύση για την Συριανή ομάδα, μιας και ξεπέρασε τον εαυτό της και βρέθηκε πολλές φορές μπροστά στο σκορ, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

Οι λεπτομέρειες στους τελευταίους πόντους των σετ ανέδειξαν τον νικητή. Η πιο ωραία στιγμή ήταν στο τέλος όπου η ομάδα της Ρόδου και της Σύρου πανηγύρισαν από κοινού την πορεία τους και έδωσαν ένα γιορτινό κλίμα στους θεατές. Η επιτυχία είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς πως η Άνω Σύρος πραγματοποιεί προπονήσεις μια μόνο φορά την εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχουν ώρες διαθέσιμες στο κλειστό Δ. Βικέλας.

 

Τελικός Αιγαίου ανδρών Ζ’ περιφέρειας. Σάββατο 13 Απριλίου 20.00
ΠΑΟΚ Ρόδου – Άνω Σύρος 3-0

Τα σετ: 25-23 (25’), 25-23 (30’), 31-29 (35’)

Διαιτητές: Καλημεράκης- Δημόπουλος/ Μαργαρίτης

Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ (Ματίνα Γιαννέλη): Μακρης, Plyca, Δεληγιώργης, Γκλάρας, Χατζηγεωργίου Δ., Πλίκας, Αρβανίτης, Χατζηγεωργίου Α., Καλανδράνης, Adonicidaie, Καζαντζάκης, Koci, Ορμενάι, Κυπραίος.

Α.Ο. ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ: Ροσσολάτος, Παπίτσης, Φραγκιάς, Βαρθαλίτης, Περρής, Ψυλλάκης, Δούναβης, Βελέντζας

Check Also

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming

ΑΣΕ Νεωρίου – ΑΟ Φοίνικας Σύρου Live Streaming Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (12/5/2024 | 09:00) …