Φοίνικας-ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη τύπου (Βίντεο)

Φοίνικας-ΠΑΟΚ: Η συνέντευξη τύπου (Βίντεο)

Δείτε την συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα Φοίνικας -ΠΑΟΚ. Δηλώσεις των 2 προπονητών, αλλά και των Τακουρίδη-Αδάμ.

Γιάννης Τακουρίδης: «Ξέραμε ότι εδώ η Σύρος παίζει καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τους 3 βαθμούς και τη νίκη»

Kώστας Δεληκώστας: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου. Διαχρονικά είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί. Ο coach εχει κάνει πολύ καλή δουλειά εδώ και μια καλή ομάδα. Νομίζω ότι η δουλειά στο μπλοκ άμυνα πάει καλά καλά. Έχουμε ένα καινούριο παίκτη που πιστεύω στην συνέχεια θα ας βοηθήσει πολύ»

Οδυσσέας Αδάμ: «Μπήκαμε σε αρκετά σημεία με δυναμισμό και πάθος. Κάποια λάθη στα τελευταία σετ δεν μας επέτρεψαν να ισοφαρίσουμε. Η εμπειρία και το σύνολο των παικτών του ΠΑΟΚ τους βοήθησε να πάρουν το παιχνίδι. Κοιτάζουμε τον Παναθηναϊκό και τον ημιτελικό του λιγκ καπ.Τα καλύτερα έρχονται».

Ράτκο Παβλίσεβιτς: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ευχαριστούμε τον coach για τα καλά λόγια. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Δε νομίζω ότι παίξαμε άσχημα σήμερα. Απλά είχαμε μια ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία»

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων

Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων Τ.Ε Κυκλάδων: Τελικά αποτελέσματα και οι …