ΨΗΝΕΤΑΙ… Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΕΡΙΑΛΗ

Λέτε να το δούμε και αυτό; Λέτε να δούμε τον Γιώργο Περιάλη να φοράει και φέτος την φανέλα του Α.Ο.Σ; Στον αθλητισμό όλα μπορείς να τα

περιμένεις και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μια σχέση αγάπης ανάμεσα σε δυο πλευρές.
Ο Γιώργος Περιάλης που την περσινή σεζόν ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Α.Ο.Σ, βρίσκεται στην Σύρο (ακόμη) λόγο της στρατιωτικής του θητείας και σήμερα προπονήθηκε με την πρώην ομάδα του.
Ο αθλητής που εξέπληξε με τις περσινές εμφανίσεις του στην Σύρο, κέρδισε με το σπαθί του φέτος μια θέση στην ομάδα της Θήβας που βάζει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα. Η θητεία του στην Σύρο ίσως να σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του και ο αθλητής να παίξει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι ξένοι παίκτες από την περσινή ομάδα. Η χιλιομετρική απόσταση του δίνει το δικαίωμα να φορέσει ξανά τη φανέλα του Α.Ο.Σ και μέχρι αύριο το βράδυ αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, όπου θα μάθουμε αν η μεγάλη επιστροφή θα είναι πλέον γεγονός ή αν οι δυο πλευρές θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Γενάρη.
Η διοίκηση του Α.Ο.Σ έκανε πλέον επίσημη κρούση στον Τηνιακό αθλητή που δείχνει πιο ζεστός από ποτέ στο να παραμείνει και φέτος στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Να θυμίσουμε πως ο αθλητής αποτέλεσε προσωπική επιλογή (πέρσι) του προέδρου κ. Γιώργου Φώσκολου, δικαιώνοντας τον πανηγυρικά με τις εμφανίσεις του κυρίως στα περσινά μπαράζ όπου τα γκολ του κράτησαν ζωντανό τον Α.Ο.Σ στο κυνήγι του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος. 

Για να δούμε… 

Check Also

Κ12 Μικρός τελικός: Τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στη Νίκη της Ελλάς (Βίντεο)

Κ12 Μικρός τελικός: Τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι στη Νίκη της Ελλάς (Βίντεο) …