Όμορφος φιλικός αγώνας για Παλαίμαχους Σύρου και Μυκόνου (Φωτο)

Όμορφος φιλικός αγώνας για Παλαίμαχους Σύρου και Μυκόνου (Φωτο)

Όμορφο παιχνίδι που «ξύπνησε» όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν, έγινε σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμούπολης. Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σύρου αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Μυκόνου, με τους Μυκονιάτες να παίρνουν τη νίκη 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Λευτέρης Ασημομύτης για την Μύκονο. Ο Νίκος Καραηλίας ισοφάρισε για την ομάδα της Σύρου με τους Μυκονιάτες να σημειώνουν άλλο ένα τέρμα με τον Κέκελη με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Πλέον οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Μύκονο, όπου σε 15 ημέρες από σήμερα θα γίνει νέο παιχνίδι με γηπεδούχο την ομάδα της Μυκόνου.

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της Μυκόνου Πέτρος Ασημομύτης μέσα από την σελίδα μας ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σύρου αναφέροντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους της Σύρου για την φιλοξενία τους. Θα ανταποδώσουμε  κι εμείς στη Μύκονο περίπου σε 15 μέρες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα βρεθήκαμε με κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, που τους γνωρίζουμε από παλιά και τους έχουμε μέσα στην καρδιά μας.Ο αθλητισμός ενώνει πάντα τους αγνούς και ρομαντικούς ανθρώπους. Είναι χαρά μας που θυμηθήκαμε  τις όμορφες στιγμές που περνάγαμε στα γήπεδα μαχόμενοι.

Check Also

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία

Γ Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα και η βαθμολογία ΣΑΒΒΑΤΟ 13/04/2024 16.00  Αστέρας Βάρης – ΑΕΡ …