1η συνάντηση της μικτής ΕΣΚ Κυκλάδων στην Τήνο με αθλητές γεννηθέντες το 2008 και το 2009

1η συνάντηση της μικτής ΕΣΚ Κυκλάδων στην Τήνο με αθλητές γεννηθέντες το 2008 και το 2009

Το Σάββατο 13/5 και την Κυριακή 14/5 έγινε στο νησί της Τήνου, η 1η συνάντηση της μικτής ΕΣΚ Κυκλάδων με αθλητές γεννηθέντες το 2008 και το 2009.

Πραγματοποιήθηκαν δύο προπονήσεις, το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, υπό τις οδηγίες του περιφερειακού προπονητή Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Τσακίρη και με τη βοήθεια των Ενωσιακών προπονητών Τάσου Βάβουλα και Γιώργου Σκόρδου, στο προπονητικό προφίλ των εθνικών ομάδων.

Το Δ.Σ της ΕΣΚ Κυκλάδων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στόχου της επαναλειτουργίας των των μικτών ομάδων της Ένωσης μας:

– το Γιάννη Τσακίρη, που η παρουσία του στα νησιά δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους νεαρούς αθλητές μας,

– το Γιώργο Σκόρδο, προπονητή των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, τον Αντώνη Βιδάλη, προπονητή του ΤΑΚ Περιστεριώνα, τον Τάσο Βάβουλα, προπονητή του ανδρικού τμήματος του Πανναξιακού ΑΟΚ και το Μάριο Ονάσογλου βοηθό προπονητή του ανδρικού τμήματος και προπονητή ακαδημιών του Πανναξιακού ΑΟΚ, για την εθελοντική προσφορά τους ως Ενωσιακοί προπονητές,

– τους χορηγούς των πρωταθλημάτων μας CAVO PARADISO, DAKTYLIDIS WINDOWS, FLASKOS SUITES, BLU BLU MYKONOS και ANDROP DISTILLERY, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.

Τέλος, ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Musses Appartments του κ. Γιάννη και το εστιατόριο Αρόδο του κ. Αργύρη, για τις άψογες υπηρεσίες προς τους νεαρούς αθλητές μας.

Ραντεβού στην επόμενη συνάντηση των αθλητών μας, στα μέσα Ιουνίου!

Το Δ.Σ της ΕΣΚΚ

Check Also

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο (Φωτο)

Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ στην Σύρο Έλαμψαν τα «αστέρια» ευρωπαϊκού και παγκόσμιου …