ΣΤΙΣ 125 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Ο ΑΓΙΑΞ!!!

Μέσα στις 125 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα που επιλέχθηκαν από τον ΟΠΑΠ είναι και η ακαδημία του Άγιαξ.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Άιαντα και το νησί μας, που επιλέχθηκε μέσα στις κορυφαίες της Ελλάδας.
Εκτός από τον Αίαντα, στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ εγκρίθηκαν άλλες τέσσερις ακαδημίες των Κυκλάδων, όπως αυτές του Α.Ο Μυκόνου, Παμμηλιακού, Πανσιφναϊκού και ΠΑΣ Νάξου αντίστοιχα.
Τα προνόμια των ακαδημιών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά όποια και να είναι αυτά, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο του Συριανού, αλλά και του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου αντίστοιχα.

Οι συμμετέχουσες ακαδημίες επιλέχτηκαν στη βάση μιας διαφανούς και αξιόπιστης διαδικασίας, ύστερα από αξιολόγηση συγκεκριμένων ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης, οι ακαδημίες κλήθηκαν να υποβάλλουν διαδικτυακά μία αίτηση συμμετοχής βασισμένη σε κλειστού τύπου ερωτήσεις, ενώ παράλληλα μια ομάδα ειδικών επισκέφτηκε όλες τις ακαδημίες, ώστε να επαληθευτούν τα στοιχεία της αίτησης συμμετοχής και να αξιολογηθεί το προφίλ κάθε ακαδημίας.
Βασικό στοιχείο του προγράμματος αποτελεί η σχετική διαδικτυακή σελίδα που θα δίνει τη δυνατότητα σε προπονητές, παιδιά και γονείς να λαμβάνουν εκπαίδευση, υποστήριξη και πληροφόρηση, από τις εξειδικευμένες ομάδες του προγράμματος. Συγκεκριμένα, η Επιστημονική Ομάδα του προγράμματος, αποτελούμενη από παιδιάτρους, ψυχολόγους και διατροφολόγους θα προσφέρει επιστημονική στήριξη, κατευθύνσεις και συμβουλές στα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές με στόχο τη βελτίωση της υγείας και ψυχολογίας των παιδιών.

Check Also

Ανακοίνωση ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νέου Α.Ο.Σ

Ανακοίνωση ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νέου Α.Ο.Σ Το Δ.Σ του ΝΕΟΥ ΑΟ ΣΥΡΟΥ θέλει να ευχαριστήσει όλους …