ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Π.Σ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις του 2ου Ναυτικού Σαλονιού Παραδοσιακών Σκαφών

που έγιναν στα Μέθανα από 30 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2014.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με εκπρόσωπο τον κ. Σταυρακόπουλο Δημήτρη, Έφορο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, ο οποίος είχε σημαντικές επαφές με τους διοργανωτές και τους επισήμους με στόχο να προωθήσει τον αγώνα των Παραδοσιακών Σκαφών που θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Ιουλίου στις Κυκλάδες από το Ν.Ο. Σύρου και Ν.Ο. Πάρου.

Με κέφι κι ενθουσιασμό μοίρασε φυλλάδια του αγώνα καθώς και το βιβλίο που είχε εκδώσει ο ΝΟΣ για τους καραβομαραγκούς της Σύρου, μαζί με το βίντεο όλων των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, προσκαλώντας τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα να συμμετάσχουν και φέτος.
Οι επισκέπτες του Σαλονιού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ξύλινα παραδοσιακά σκάφη κατασκευασμένα από το 1920 μέχρι σήμερα, σωστά πλωτά στολίδια, καλοσυντηρημένα με το μεράκι και την αγάπη των ιδιοκτητών τους.
Οι εκδηλώσεις τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και συνδιοργανώθηκαν από τον «Ελληνικό Σύνδεσμο Παραδοσιακών Σκαφών» και την «Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού», με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και του Λιμενικού Ταμείου Μεθάνων.

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Πρόεδρος: Φίλιος Γιώργος
Γ. Γραμματέας: Σακελλαρίου Μίλτος

Check Also

Άνοιξε η αυλαία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης στη Σύρο (Βίντεο)

Άνοιξε η αυλαία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης στη Σύρο (Βίντεο) Η Σύρος, φιλοξενεί το διήμερο …