ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 37º ΑΓΩΝΑ ΥΓΕΙΑΣ

Με τη συμμετοχή 11 δρομέων από τη Σύρο και 2000 αθλητών στο σύνολο του, θα διεξαχθεί ο 37ος αγώνας δρόμου Υγείας Αθήνας…

Ο 37ος αγώνας δρόμου Υγείας Αθήνας, που διοργανώνει ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, είναι ουσιαστικά ο πρώτος και σημαντικότερος αγώνας της Άνοιξης ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Ήδη σε όλους τους αγώνες του προγράμματος οι δηλώσεις συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 2.000, με πάνω από 1.750 δρομείς στον αγώνα των 20 χλμ., περισσότερες από 70 ομάδες στον αγώνα της σκυταλοδρομίας, καθώς και 250 παιδιά. Επιπλέον, για 4η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας σκυταλοδρομίας με ομάδες των 2 ατόμων που θα τρέξουν από 10 χλμ. Για τους μικρούς δρομείς θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, αγώνας 2 χλμ.


Η μεγάλη συμμετοχή κάθε χρόνο δρομέων, καθώς και η άψογη διοργάνωσή του, έχουν συμβάλει ώστε να θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους αγώνες που διεξάγονται στην Ελλάδα. Πολλοί δρομείς επιλέγουν τον συγκεκριμένο αγώνα εν όψει της προετοιμασίας τους για τους μαραθωνίους της Άνοιξης.
Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.
Στον αγώνα δρόμου 20 χλμ, πρόκειται να συμμετάσχουν αρκετοί δρομείς από την Σύρο, πιο συγκεκριμένα οι : Παπαηλία Ευαγγελία, Τζαβάρα Ιωάννα, Ρουσσουνέλου Ευαγγελία, Παπουτσάς Παναγιώτης, Ρούσσος Γιάννης, Βουτσίνος Ισίδωρος, Χατζαντώνης Γιώργος, Καραμπάτσος Αθανάσιος, Αρβανίτης Δημήτρης και ο Νάκας Αλέκος.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε δρομική δικαίωση.

Σύλλογος Δρομέων Σύρου

Check Also

Στο Οttilo Engadin Swimrun World series αθλητής των Δρομέων Σύρου

Στο Οttilo Engadin Swimrun World series αθλητής των Δρομέων Σύρου, με τον Γιάννη Βούλτσο να …