6-7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ

Ανακοινώνουμε ότι το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου (Σάββατο και Κυριακή) πραγματοποιείται στο Κολυμβητήριο της Ερμούπολης

τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι παίδων (ηλικίας έως 12 ετών).
Στο τουρνουά συμμετέχουν τα σωματεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, του Τρίτωνα Αμαρουσίου και του Νηρέα Χαλανδρίου. Θα διεξαχθούν συνολικά 9 αγώνες των 2 οκταλέπτων με το σύστημα round pool. Την ευθύνη διοργάνωσης του τουρνουά έχει ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου σε συνεργασία με τη Δ/νση των Δράσεων Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Μεγάλος χορηγός του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος για το νησί της Σύρου είναι η Δ/νση Δράσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Τοπικοί χορηγοί με σημαντική συμβολή είναι το κατάστημα Οπτικών Ειδών «Σταύρος Κοής», ο Προμηθευτικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός ΠΣΚΕ «Νεωρίου», το κατάστημα Παλαμάρης Εμμανουήλ ΑΕ – Carrefour Express.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Η παρακολούθηση των αγώνων από τους φίλους του αθλήματος και κυρίως από τα παιδιά του νησιού μας, θα ενισχύσει την προσπάθεια των αθλητών των τριών ομάδων και θα δώσει δύναμη στους διοργανωτές και τους χορηγούς για την καθιέρωση αυτής της αθλητικής εκδήλωσης.

Check Also

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης του Αίαντα (Βίντεο) Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων κολύμβησης …