2019 και μετά… διαγώνιος!

2019 και μετά… διαγώνιος! Η είδηση της αποχώρησης του Τόμισλαβ Ντόκιτς από το Φοίνικα «πάγωσε» τους φίλους της ομάδας.

Του: Μάκη Πρίντεζη

Ο Φοίνικας Σύρου ολοκλήρωσε τον Α γύρο του πρωταθλήματος από την 5η θέση, έχοντας μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τους ΑΕΚ, Εθνικό και Ηρακλή που ακολουθούν ισόβαθμοι στην 6η θέση. Η νέα διοίκηση του Φοίνικα, κατάφερε πολύ γρήγορα να φτιάξει μια ομάδα ανταγωνιστική, που όχι μόνο στέκεται επάξια στην κατηγορία, αλλά βρίσκεται μέσα στον στόχο της τετράδας.

Ο Τόμι Ντόκιτς ήταν ίσως ο πολυτιμότερος κρίκος του συλλόγου, καθώς σαν πρώτος σκόρερ της Βόλεϊ Λιγκ, βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Φοίνικας να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στους πρωταγωνιστές. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την επική νίκη επί του ΠΑΟΚ με ανατροπή, αλλά και τον βαθμό! της ομάδας στου Ρέντη από τον πανίσχυρο Ολυμπιακό;

Η πορεία του Φοίνικα μπορεί να είναι εκπληκτική μέχρι σήμερα, αλλά πλέον η επιλογή του διαγώνιου που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ντόκιτς, θα είναι αυτή που θα κρίνει το πόσο ψηλά (ή όχι) θα βάλει τον πήχη η ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας με πρωτεργάτη τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Αρβανίτη και σε συνεργασία με τον Ράτκο Παβλίσεβιτς, «σαρώνουν» την  αγορά για παίκτη που θα έρθει και σίγουρα θα μπορέσει να κάνει την διαφορά. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως ο ΑΝΤΙ-ΝΤΟΚΙΤΣ θα κρίνει το πόσο ψηλά θα μπει ο πήχης  στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Check Also

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα και βαθμολογίες (2-3/5)

Τ.Ε Κυκλάδων: Αποτελέσματα και βαθμολογίες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων… ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ …