Στον Α.Ο Σύρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Περιάλης. Ο επιθετικός από την Τήνο στο παρελθόν έχει
ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας και επιστρέφει στον Α.Ο.Σ μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην ομάδα της Θήβας.
Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις των έφεραν στη Σύρο, με τον αθλητή να βρίσκεται αρχικά κοντά σε συμφωνία με τον Πάγο. Η μεταγραφή του Λεονάρδου Πρίντεζη στην ομάδα του Χρήστου Ρούσσου και η κρούση του Α.Ο.Σ όπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό άλλαξε τα δεδομένα. Ο Πάγος εδώ και λίγες ημέρες αποχώρησε απ΄την συγκεκριμένη υπόθεση με τον αθλητή να υπογράφει πριν λίγο στην ομάδα του Α.Ο Σύρου.
Πλέον ο Α.Ο.Σ γίνεται πανίσχυρος στην επίθεση, με τους Ραμπαβίλα, Κώτση, Σαγκινέτο και Περιάλη να συμπληρώνουν την τετράδα.
Οι μεταγραφές του Α.Ο.Σ φαίνεται να μη τελειώνουν εδώ, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος φαίνεται ότι φιλάει το καλύτερο για το τέλος.
Η διοίκηση της ομάδας τις τελευταίες ώρες καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κάνει δικό της έναν αθλητή που αν έρθει στην ομάδα θα την κάνει πανίσχυρη.
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου