Ξεκίνησε σήμερα στη Σύρο το πρόγραμμα “Αναγέννηση” της ΕΠΟ

Ξεκίνησε σήμερα στη Σύρο το πρόγραμμα “Αναγέννηση” της ΕΠΟ

Στη Σύρο, το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το πρόγραμμα “Αναγέννηση” της ΕΠΟ που απευθύνεται σε προπονητές, υπεύθυνους ακαδημιών και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε σήμερα την παρουσίαση με βιντεοπροβολή και Παρασκευή 26/9 στις 17.00 θα γίνει η παρουσίαση των αγώνων με την καινούργια μορφή και κανονισμούς στο γήπεδο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου προπονητών.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν οι: Σαμαράς Γιάννης- Επικεφαλής προγράμματος “Αναγέννηση”, Καραγιάννης Παναγιώτης- Ομοσπονδιακός Προπονητής U15 και Τριχιάς Γεώργιος- Περιφερειακός συντονιστής προγράμματος “Αναγέννηση”

Check Also

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Κυπέλλου Κυκλάδων Seajets (27-28/9)

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Κυπέλλου Κυκλάδων Seajets (27-28/9) Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων …