Πρίντεζης-Μητσιάς επισκέφθηκαν τη μπουτίκ της Ελλάς

Δύο σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, δύο «δικοί μας άνθρωποι», ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μανώλης Μητσιάς, επισκέφθηκαν τη νέα μπουτίκ της Ελλάς Σύρου και προμηθεύτηκαν την επετειακή φανέλα της ομάδας μας, δηλώνοντας με τον δικό τους τρόπο τη στήριξή τους στην ομάδα που ενώνει ολόκληρο το νησί.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ελλάς Σύρου είχε τη χαρά να προσφέρει στον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Αντωνιάδη τη δική του επετειακή φανέλα της Ελλάς, με το όνομα και τον αριθμό του στην πλάτη, ως ένα ξεχωριστό αναμνηστικό από την παρουσία του στη Σύρο.
Άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δίπλα στην Ελλάς και στο νέο κεφάλαιο της δικής της ιστορίας.
Μια ΟΜΑΔΑ – ΟΛΟ το νησί!, αναφέρει η Ελλάς Σύρου μέσα από την επίσημη σελίδα της.
syros-sports.gr Η Αθλητική Ενημέρωση της Σύρου