ΔΕΥΤΕΡΟ «ΧΡΥΣΟ» Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Η WABBA Hellas διοργάνωσε το παραδοσιακό Πρωτάθλημα WABBA 2015, στο γνωστό χώρο του

Ξενοδοχείου Novotel (Μιχαήλ Βόδα 2) στο Μεταξουργείο.

Εκεί βρέθηκε ο δικός μας Γιώργος Αθανασίου ο οποίος διανύει τρελή φόρμα αυτό καιρό και μετά το 28ο Πανελλήνιο που κατέκτησε στην Θεσσαλονίκη ,σειρά είχε το Πρωτάθλημα της WABBA στο οποίο αγωνίστηκε στην ίδια κατηγορία (90 kg)’

Πρόκειται για την δεύτερη διάκριση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα με το κ.Αθανασίου να εισπράττει διπλή επιτυχία καθώς εκτός του Πανελληνίου που κατέκτησε πήρε και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο της Ιταλίας στις 12 Ιουνίου.

Αξίζει να αναφερθεί οτι πέρσι τέτοια εποχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τηςW.A.B.B.A,που πραγματοποιήθηκε στις 14 -15 Ιουνίου ύστερα από πολλά χρόνια στην Ελλάδα, ο αθλητής από τη Σύρο Αθανασίου Γεώργιος είχε λάβει την 5ηθέση!

Ο αθλητής συνεχίζει την προετοιμασία για τον επόμενο στόχο του, θα βρίσκεται στο γυμναστήριο που διαθέτει στην Ερμούπoλη στην οδό Μανδηλαρά global x gymθα είναι πρόθυμος να βοηθήσει και να λύσει οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την σωματική σας βελτίωση!

Την δεύτερη θέση κατέκτησε  ο Χατζηγρηγορίου Κίμωνας, ενώ την 3η θέση ο Σουλιμιιώτης

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα δύναμη, κουράγιο και σύντομα να μας τιμήσει με πολλά μετάλλια ακόμη ελπίζουμε αυτή την φορά σε Παγκόσμιο επίπεδο…

Την δεύτερη θέση κατέκτησε  ο Χατζηγρηγορίου Κίμωνας, ενώ την 3η θέση ο Σουλιμιιώτης.

Cyclades24.gr

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης (29/3)

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης (29/3) Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν για τη …