ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος μετά τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του στη Νάξο.

 

Ο Συριανός παράγοντας μετά τη νίκη του ΑΟΣ επί της Θύελλας στον τελικό του Κυπέλλου, σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr τόνισε:
«Συγχαρητήρια στους γεννημένους νικητές παίκτες της ομάδας μου. Μετά από καταπληκτική εμφάνιση φέραμε το κύπελλο ξανά στη Σύρο έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Α.Ο Σύρου μετά από 17 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Θέλω αυτόν τον τίτλο να τον αφιερώσω στον πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργο Φώσκολο και τον Γενικό αρχηγό Άκη Πύργο, που ήμασταν από τους πρώτους που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Επίσης τον αφιερώνω σε όλα τα μέλη της διοίκησης. Συγχαρητήρια σε όλους».
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Γιάννη Ζαχαρίου που όπως έχω πει και παλαιότερα έχει το «άστρο» των επιτυχιών. Μας οδήγησε στο πρωτάθλημα με την Άνω Σύρο και τώρα στο κύπελλο με τον Α.Ο.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή Μάκη Πούλου που μας οδήγησε μέχρι και τον ημιτελικό. Έχει και εκείνος μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή».
«Τον τίτλο αυτό τον αφιερώνω στην οικογένεια μου, τη διοίκηση, τα μέλη του Δ.Σ και στους χορηγούς μας. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα, το εφηβικό τμήμα που μας συμπαραστάθηκε σήμερα, αλλά και τους γονείς των Σταμούλη και Καραμαλίγκα που ήρθαν να μας δουν».
Ο τίτλος αυτός σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες».

Check Also

Κύπελλο Κυκλάδων: Τα τελικά αποτελέσματα της 1ης φάσης

Κύπελλο Κυκλάδων: Τα τελικά αποτελέσματα της 1ης φάσης… Εκπλήξεις, ωραία παιχνίδια και δυο από αυτά …