27ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΑΡΘΑΛΙΤΗ…

Διακαής πόθος του Μάκη Βαρθαλίτη 27χρονος Άγγλος που αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ….

 

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε δεν έχει ξεκινήσει, αλλά στον Α.Ο.Σ επιμένουν να το ψάχνουν από πολύ νωρίς, προκειμένου ο σύλλογος να είναι ανταγωνιστικός και τη νέα χρονιά. Άλλο ένα όνομα προστέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην μεταγραφική ατζέντα του Μάκη Βαρθαλίτη. Παίκτης από την Αγγλία και που τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ομάδες της Β και Γ Εθνικής, φαίνεται να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο»  του Συριανού τεχνικού.

Για ευνόητους λόγους και επειδή οι υποχρεώσεις του αθλητή δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη με την ομάδα του στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το όνομα του, παρά μόνο ότι είναι 27 χρονών (υψηλόσωμος) και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ.

Το «μεταγραφικό» μάτι του Μάκη Βαρθαλίτη δεν τον «πρόδωσε» την περσινή σεζόν, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Ραμπαβίλα, που ήταν προσωπική του εισήγηση και αποδείχτηκε «λίρα εκατό». Ο 27χρονος Άγγλος αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή του Α.Ο.Σ, που δείχνει διατεθειμένος ακόμη και να χαραμίσει την απόκτηση δεύτερου επιθετικού προκειμένου να τον φέρει στην ομάδα του χωρίς να ξεφύγει ο οικονομικός προϋπολογισμός του συλλόγου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στον Α.Ο.Σ θα αποσυρθούν από την υπόθεση Ζώνα. Οι δυο πλευρές αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τα πουν από κοντά για πρώτη φορά, προκειμένου να δουν τις προθέσεις που θα έχουν οι δυο πλευρές και το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Όπως και να χουν και οι δυο υποθέσεις, στον Α.Ο Σύρου δείχνουν διατεθειμένοι να χτίσουν τη νέα τους ομάδα από πολύ νωρίς, κλείνοντας «τρύπες» σε βασικές θέσεις που εισηγήθηκε ο προπονητής.

 

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …