Σε αγώνα μπαράζ θα κριθεί η θέση στο Final4 του League Cup

Σε αγώνα μπαράζ θα κριθεί η θέση στο Final4 του League Cup…

Στην 132η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1.Εγκρίθηκαν όλα τα συμβόλαια της δεύτερης (χειμερινής) μεταγραφικής περιόδου.

2.Αποφασίστηκε εντός του Φεβρουαρίου να διεξαχθεί η κοπή της πίτας της ΕΣΑΠ. Θα γίνει στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Κοράλ σε εκδήλωση όπου θα βραβευτούν οι κορυφαίοι της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-17).

3.Για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς: Μετά από πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και αντίστοιχη ανταπόκριση των εκπροσώπων των σωματείων του Ηρακλή Χαλκίδας και του Φοίνικα Σύρου οι οποίοι επέδειξαν πνεύμα συναινετικής και συνεταιριστικής συμπεριφοράς το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομόφωνα τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την ανάδειξη της ομάδας που θα προκριθεί στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και θα συμπληρώσει την τετράδα μαζί με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Ολυμπιακό και τον Παμβοχαϊκό.

Ο αγώνας μπαράζ θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην Αθήνα.

Η ομάδα που θα νικήσει θα προκριθεί στο φάιναλ-4 και θα αναλάβει και την διοργάνωση του. Το φάιναλ-4 θα διεξαχθεί στο διάστημα 30 Μαρτίου με 1 Απριλίου. Η διεξαγωγή του φάιναλ-4 θα μετατεθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός ή ο Φοίνικας Σύρου θα φτάσουν μέχρι τα τελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Ακολούθως έγινε η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 (31/3-1/4). Τα ζευγάρια:

ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας ή ΑΟ Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός ΣΦΠ

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Check Also

«Με την βοήθεια της ONEX χτίζεται κάτι καλό»

«Με την βοήθεια της ONEX χτίζεται κάτι καλό» Διαβάστε τη δήλωσαν μετά το τέλος της …