Άκης Πύργος για Ζιάβρα και το «μέλλον» του

Η επιστολή του Νίκου Ζιάβρα μέσα από την οποία ενημέρωσε τους ανθρώπους του Α.Ο Σύρου ότι θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας, χωρίς όμως να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο στις εκλογές ,δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Θεόδωρο Πύργο.

Διαβάστε εδώ την επιστολή του Νίκου Ζιάβρα

severo-cafe-bar

Μαζί είχαν σχεδιάσει να διεισδύσουν στην ομάδα, μαζί βρέθηκαν στις δυο κρίσιμες συναντήσεις, μαζί πήραν το «χρίσμα» από τον Γιώργο Φώσκολο να φτιάξουν διοίκηση, όταν ο ίδιος δήλωσε ότι αποχωρεί. Ποιες είναι οι σκέψεις του Συριανού επιχειρηματία μετά την αποχώρηση Νίκου Ζιάβρα; Παραμένει, ή όχι; Το Syros-Sports.gr επικοινώνησε με τον Συριανό επιχηρηματία, που σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας είπε:

«Ναι διάβασα την επιστολή του Νίκου Ζιάβρα που ανέβηκε στην ιστοσελίδα σας. Αυτό σίγουρα δεν είναι ευχάριστο. Εύχομαι ειλικρινά κάποια στιγμή να το φέρουν οι καταστάσεις και να συνεργαστούμε υπό ευνοϊκότερων καταστάσεων  στην ομάδα που αγαπήσαμε και αγαπάμε».

Άρα να καταλάβουμε ότι εσείς συνεχίζεται κανονικά;

«Τις τελευταίες ημέρες και όχι σήμερα, όλα «φιλτράρονται» μέσα στο μυαλό μου. Δεν πρέπει να υπάρξουν «σπασμωδικές» κινήσεις για το καλό πάντα της ομάδας. Όπως είπα και στην συνάντηση, θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, που σκορπούσαμε τα χρήματα μας γύρο-γύρο. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

17201039_1310929265654216_5561283207646459680_n

Check Also

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο)

Με Πανθηραϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ελλάς (Βίντεο) Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία …