«ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»

Χαρούμενος από την πορεία της ομάδας του και αισιόδοξος πως ο Α.Ο.Σ στο τέλος της χρονιάς θα έχει πετύχει τους στόχους του, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άλντο. Ο 22χρονος επιτελικός μίλησε στο Syros-Sports.gr για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Άνω Μερά, εκφράζει τη σιγουριά του για την πρόκριση στα ημιτελικά, ενώ παράλληλα βήμα βήμα ο σύλλογος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλότερα όπως τόνισε:
«Το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Άνω Μερά το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα άλλα. Στόχος της ομάδας μας είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε όλα τα ματς κατεβαίνουμε για τη νίκη. Αυτό μας έχει πει και ο coach. Ποτέ δηλαδή να μη κατεβαίνουμε σε ένα παιχνίδι για δυο αποτελέσματα. Οπότε όπως καταλαβαίνεται την Τετάρτη έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη και μόνο».


Πως τον βλέπεις τον όμιλο. Η ομάδα σου θα καταφέρει τελικά να προκριθεί στα ημιτελικά;
«Ναι πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε μια εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλο. Αύριο διεξάγετε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου (Α.Ο Μυκόνου-Παμμηλιακός), οπότε θα έχουμε μια σαφέστατη εικόνα για το που βρισκόμαστε. Πάντως όλα εξαρτώνται από εμάς. Νικάμε την Άνω Μερά και μπαίνουμε στην τετράδα».


Πως βλέπεις τον Α.Ο.Σ αυτούς τους λίγους μήνες που είσαι στην ομάδα; Μπορεί το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα;
«Μα δεν το κρύβουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αν νικήσουμε την Τετάρτη μπήκαμε στα ημιτελικά και αμέσως μετά, επόμενος στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα. Βήμα βήμα μπορούμε νομίζω να φτάσουμε στον στόχο μας, που δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και η διεκδίκηση της ανόδου στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Απλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σκεφτούμε κάτι τέτοιο. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο το παιχνίδι με την Άνω Μερά και τίποτε περισσότερο».

«Όσο για την πορεία μας ως τώρα αυτούς τους μήνες που είμαι στην ομάδα, νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Με εξαίρεση μια κακή ήττα στην Άνω Μερά όλα πήγαν καλά. Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη με τον Α.Ο Μυκόνου και ίσως αυτό να μας στοίχησε στο επόμενο παιχνίδι στην Άνω Μερά, καθώς ίσως τα μυαλά μας να ήταν στα «κάγκελα» που λέμε μετά από αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Ακολούθησαν δυο πολύ καλά αποτελέσματα με Παμμηλιακό και Α.Ο Μυκόνου στη Μύκονο και σε γενικές γραμμές η πορεία μας είναι πολύ καλή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και συνεχίζουμε με στόχο να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Check Also

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο

Αύριο Τρίτη, κληρώνει για την Ελλάς Σύρου στο κύπελλο Αύριο Τρίτη 28 Μαρτίου στις 13.00 …