ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.Σ

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες από τη Διοίκηση, τους προπονητές, τους γονείς και τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Α.Ο. ΣΥΡΟΥ για την άψογη και υποδειγματική διοργάνωση και διεξαγωγή του «3ου τουρνουά ποδοσφαίρου Hermes cup» που έγινε στο νησί μας μεταξύ 3 και 6 Απριλίου 2015.

Οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες που αναπτύξατε συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης και έδωσαν ουσιαστικό κίνητρο να συμμετέχουν ολοένα και περισσότεροι σε μια πραγματική γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου.
Με ισχυρή την πεποίθηση ότι με την άριστη διοργάνωση του Τουρνουά, ανεβάσατε τον πήχη κατά πολύ, ευχόμαστε να υπάρξει και στο μέλλον ο ΕΡΜΗΣ για την αναβάθμιση και πρόοδο του παιδικού ποδοσφαίρου.
Πάνω απ΄ όλα όμως έχει γίνει αποδεκτό ως θεσμός κυρίως για την χαρά του παιχνιδιού που προσφέρει στους μικρούς αθλητές, καθώς επίσης και για τις ανεκτίμητες εμπειρίες και εικόνες που αποκομίζουν τα παιδιά από τη συμμετοχή τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα για τους εθελοντές που πάντα με το χαμόγελο ήταν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε ότι χρειαστήκαμε.
Ευχόμαστε σε όλους καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!!!!

Με εκτίμηση
Ακαδημία Α.Ο ΣΥΡΟΥ

Check Also

Στη Μύκονο για φιλικά ανδρική και ακαδημία της Ελλάς Σύρου

Στη Μύκονο για φιλικά ανδρική και ακαδημία της Ελλάς Σύρου Γεμάτο δράση θα είναι το …