ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (ΦΩΤΟ)

Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας που έδειξε την ευαισθησία και την ανθρωπιά της συριανής κοινωνίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων του Άρη Σύρου με την ομάδα των τοπικών ΜΜΕ και των καλλιτεχνών.

Ο κόσμος της Σύρου για ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία του, αφού γέμισε την εξέδρα της Α’ κλειστής αίθουσας του αθλητικού κέντρου, για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια των διοργανωτών, όπου τα χρήματα θα δοθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Στην εκδήλωση από πλευράς καλλιτεχνών, έδωσαν το παρών ο Κυριακός Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, ο Αλέξανδρος Παρθέλης, ο Zero των Vegas και η Κατερίνα Θάνου.
Για την ιστορία και μόνο αφού σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει κανείς νικητής, τα ΜΜΕ της Σύρου με τους καλλιτέχνες έπειτα την μαεστρική καθοδήγηση του προπονητής τους επικράτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά. Κόουτς των νικητής ήταν ο Σταύρος Μαυράκης.
Τέλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι διοργανωτές βράβευσαν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αθλητισμό. Βραβεύτηκαν οι: Αντώνης Μπουγιούρης, Κατερίνα Θάνου, Αναστασία Φουτσιτζίδου, Μιχάλης Λιγνός και Ρένος Φρέρρης για την πολύτιμη βοήθειά του.
Επίσης μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στο Α sport, όπου νικητές και ηττημένοι πέρασαν μία μαγευτική βραδιά.

ΦΩΤΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΛΑΡΗΣ

Check Also

Στο καρναβάλι της Σύρου ο Γιώργος Πρίντεζης (Φωτο)

Στο καρναβάλι της Σύρου ο Γιώργος Πρίντεζης (Φωτο) Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου έπεσε πριν …