«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την HELLENICSEAWAYS και τον Δήμαρχο Σύρου κ. Γιώργο Μαραγκό εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Σύρου.
Αξιότιμοι κύριοι,
Θεωρούμε υποχρέωση μας ,όπως σας ευχαριστήσουμε θερμά , για την γενναιόδωρη και υπερπολύτιμη συνεισφορά σας προς την ομάδα μας τον “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” , αποδεχόμενοι το αίτημα μας , για την ΚΥΡ.29/3/2015 από Μύκονο προς Σύρο με το πλοίο σας ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ.
Λαμβάνοντας υπόψη και την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε , θα θέλαμε να σας συγχαρούμε θερμά , για την γενναιόδωρη και παραδειγματική συμπαράσταση σας , προς την ομάδα μας , η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση , και για άλλες εταιρείες.

Με τέτοιες σπουδαίες ενέργειες αποδεικνύετε εμπράκτως το υψηλό αίσθημα κοινωνικής σας ευθύνης και την στήριξη σας ,προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και -ιδιαιτέρως προς την ομάδα μας-

Ειδικά ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός των νησιών μας ,λόγω και της ιδιομορφίας μας , έχει ανάγκη από την στήριξη από υγιείς εταιρείες ,όπως είναι φυσικά η δική σας , η οποία αποτελεί την Ηγέτιδα Ναυτιλιακή δύναμη και εταιρεία κόσμημα.

Όλοι στον “AΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΣΥΡΟΥ – Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” είμαστε υπερήφανοι που σε αυτήν την πολύ κρίσιμη φάση δηλ. στους αγώνες Μπαράζ για την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ Κυκλάδων 2014-2015 , έχουμε Συμπαραστάτη και Συνοδοιπόρο την Ναυτιλιακή Εταιρεία HELLENIC SEA WAYS.

Σας Ευχαριστούμε θερμά , για την μέχρι τώρα υπερπολύτιμη συνεισφορά σας.
Επίσης θεωρούμε υποχρέωση μας , όπως Ευχαριστήσουμε θερμά , τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ.Γεώργιο Μαραγκό για την καθοριστική του συμβολή στην αποδοχή του αιτήματος μας και για την έμπρακτη στήριξη του ,προς την ομάδα μας , η οποία αποτελεί και την Μοναδική Συριανή ομάδα , που συμμετέχει στους αγώνες Μπαράζ , για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Check Also

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς»

«Χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάς». Επίσημα στην Ελλάς Σύρου ο Ευριπίδης Γιάκος, με την τεράστια …