Ανακοίνωση Α.Ο Ξυλορακέτας Σύρου

Το δελτίο τύπου του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Σύρου και το μεγάλο ευχαριστώ…

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΡΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH RACKET

ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗ ΒΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Στις 26 και 27 Αυγούστου 2017 ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας ολοκλήρωσε με επιτυχία το 2Ο ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΒΕΑCH RACKET 2017. Oι αθλητές, οι αθλήτριες και οι φίλαθλοι έμειναν ευχαριστημένοι από το ήθος, την αγωνιστικότητα και το σθένος των διαγωνιζομένων, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που ήταν φυσικό να μην επιτρέψουν τις αναμενόμενες υψηλές αποδόσεις.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 37 αθλητές και 3 αθλήτριες, εκ των οποίων οι 10 αθλητές ήλθαν από το Λεκανοπέδιο Αττικής και πλούτισαν το τουρνουά μας με την παρουσία τους, το ήθος και την εμπειρία τους.

Ιδιαίτερη δε χαρά και υπερηφάνεια αισθανθήκαμε, διότι μεταξύ των διαγωνιζομένων υπήρξαν και αθλητές νεαρής και εφηβικής ηλικίας, όπως και μεγαλύτερων ηλικιών.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τις δυνατότητες με σωστή και μεθοδική καθοδήγηση και προπόνηση να φτάσουν σε επίπεδα που δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτούς που πρωταγωνιστούν στο άθλημα της ξυλορακέτας.

Αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία γιατί ο Συλλόγός μας έχει αποκτήσει γερές βάσεις και θα έχει λαμπρό και ελπιδοφόρο μέλλον και μη ξεχνάμε ότι  έχει μόνο 2,5 χρόνια ζωής και δράσης.

Τους συγχαίρουμε όλους και ευχόμεθα πάντα καλύτερα και πάντα ψηλότερα.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου η αθλητική μας εκδήλωση ξεκίνησε με τους αγώνες παίδων και εφήβων και συνεχίστηκε η αθλητική εκδήλωση με τον συναγωνισμό των μικτών δυάδων και τέλος έκλεισε η 1η ημέρα των αγώνων με τις δυάδες ανδρών, οι οποίες προέκυψαν μετά από κλήρωση και όχι με προεπιλογή.

Από την κλήρωση προέκυψαν 10 δυάδες, οι οποίες συναγωνίστηκαν με σθένος, αλλά και με ήθος.

Η τελική βαθμολογία που προέκυψε έδωσε την 1η θέση και τα χρυσά μετάλλια στην δυάδα των Μαραγκού Ιωσήφ και Μαραγκού Δημητρίου, την 2η θέση και τα αργυρά μετάλλια στους Λεό Πρίντεζη και Κοκοτσάκη Γιάννη και την 3η θέση και τα χάλκινα μετάλλια στους Τασιούλη Γεώργιο και Παλαιολόγο Μανώλη.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου οι αγώνες συνεχίστηκαν με τον συναγωνισμό των μικτών τετράδων και ολοκληρώθηκαν με τις τετράδες ανδρών. Έγιναν πολύ ωραία και δυνατά παιχνίδια που ενθουσίασαν τον κόσμο.

Νικητές βέβαια ήταν όλοι, διότι ο Σύλλογος κέρδισε σε εμπειρίες, σε αλληλεγγύη, αγωνιστικότητα και ευγενή άμιλλα.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος  του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ο Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Μάρκος Πρίντεζης .

Ευχαριστούμε θερμά την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ  που μας εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά αυτή την διοργάνωση.

Ακόμη ευχαριστούμε και όλους όσους πρόσφεραν ηθική, υλική και οικονομική υποστήριξη για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στο τέλος των αγώνων ο Σύλλογός μας μαζί με τα συγχαρητήρια απένειμε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια για την συμμετοχή τους στου αγώνες και την αγωνιστική τους παρουσία.

 

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο

 

Check Also

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)-Ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3)-Ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Δείτε αναλυτικά το σημερινό …